Om os

Hvem er vi?

Vi er MM Webdesign, et passioneret team af to venner, der brænder for IT og design. Gennem vores fælles interesse har vi i lang tid eksperimenteret med at skabe hjemmesider og designe digitale løsninger. Nu har vi besluttet at tage vores hobby til næste niveau og har stolt oprettet vores egen virksomhed ved siden af vores “normale” arbejde.

Hos MM Webdesign tror vi på, at et velfungerende og æstetisk tiltalende digitalt univers kan gøre en afgørende forskel for virksomheder. Vores mission er at levere skræddersyede, innovative og brugervenlige løsninger, der opfylder vores kunders unikke behov og ønsker.

Vi vægter tæt samarbejde med vores kunder højt, da vi tror på, at det bedste resultat opnås gennem åben kommunikation og forståelse af vores kunders visioner. Uanset om vores kunder har behov for en enkel landingsside, en omfattende e-handelsplatform eller noget helt tredje.

Vores rejsen fra venner med en fælles interesse til at starte vores egen virksomhed har været udfordrende, men samtidig utrolig givende. Vi er drevet af vores passion for teknologi og æstetik og er altid på udkig efter nye måder at forbedre os på og tage vores kundeservice til nye højder.

MM Webdesign er vores hobby projekt som vi driver ved siden af vores primære arbejde.

Mikkel B. Madsen

Medejer

Hej jeg hedder Mikkel Buhl Madsen, jeg er uddannet IT-Supporter og har arbejdet med hjemmesider i mange år. i forbindelse med min uddannelse har jeg også fået en rigtig bred teknisk baggrund, som helt sikkert kan hjælpe med at tage jeres hjemmeside til det næste niveau.

Jeg har mere end 5 års erfaring og har udviklet og designet utallige hjemmesider. Jeg brænder for at udvikle hjemmesider og yde den gode kundeservice.

Til daglig arbejder jeg som konsulent i IT Virksomhed hvor jeg primært sidder med projekter og implementeringer.

Mikkel Madsen medejer

Jonas B. Mårtensson

Medejer

Hej jeg hedder Jonas Bøge Mårtensson, og jeg er uddannet Procesoperatør, men har en stor interesse for det tekniske.

Jeg har arbejdet med hjemmesider siden 2020 og interessen for det felt vokser hver gang jeg er med til skabe en ny hjemmeside.

Jeg brænder for at udvikle mig og skabe nye udtryk, både for min egen skyld men også for mine kunders skyld.

Til daglig arbejder jeg i en stor medicin virksomhed, hvor jeg også arbejder med en del IT men mest på kontor niveau.

Scroll to Top